RENOVERA GOLV MED UV-LACKER

PUR-renovering spar både pengar och miljö

Vi utför golvrenoveringar genom att tillverka en ny golvyta på plats. De flesta golvytor har en PUR-lack som slitskikt. Vi använder produkter från Dr. Schutz. Resultatet av en renovering kan närmast jämföras med nyskick. Båda renoveringssystemen är kostnadseffektiva och miljöanpassade.

 

Alternativ till att byta till nya plast- och linoleumgolv

Det finns kostnadsbesparingar på upp till 70 procent jämfört med att byta ut gamla golv mot nya. Även riktigt gamla slitna linoleum- och plastgolv kan vi renovera.

Miljö

Genom golvrenovering ökar våra kunder värdet på den ursprungliga golvinvesteringen i fastigheten. Miljöbesparing uppnås genom minskade transporter av mattor och deponering och nedbrytning av den utbytta golvmattan.
Energibesparing genom att ingen ny matta skall tillverkas och att transporter av material minskar.

Tid

Golvrenovering kan utföras på 1 till 2 dagar vilket ökar tillgängligheten på lokalen. Årliga återkommande polish-behandlingar undviks vilket sänker framtida kostnader.

Slitstyrka

Anpassa golven efter era behov. Golvet kan renoveras i flera glansgrader. Renoverade golv en beständighet och ett utseende som närmast kan liknas vid ett nytt golv från fabrik men med en mer slitstark yta.
PUR-renoverade golv har maximal hårdhet, slitstyrka och kemisk beständighet direkt efter behandling. Resultatet är golv som omedelbart kan användas.

Livslängd

Att underhålla  PUR-renoverade golv skiljer sig inte från andra moderna golv. För daglig städning kan milda PH-neutrala rengöringsmedel användas. Med fördel används endast rent vatten och micro-mopp. Produkten Cleaner Res rekommenderas i daglig städ och i det periodiska underhållet förlängs den goda ytan genom underhållspolering av hårt belastade ytor.

Före och efter renovering med PUR-renovering.

Efter renovering med PUR-renovering. Mattan blir som ny igen.

Spännande nytänk: modernisera och designa om genom renovering och färgläggning av befintlig golvmatta. Ovan bild matsal före renovering.

Efter renovering. Färgläggningen ger en helt ny design åt matsalen.