SOCKLAR

Ett nytt sätt att renovera eller ersätta socklar

Ofta ser vi att socklar är skadade eller slitna. Ibland har våra kunder önskemål att ta bort socklar och ersätta med uppvik. Offentlig miljö och speciellt sjukhus, förskolor och skolor har behov av att underlätta rengöring, städning. Socklar samlar damm och felaktigt städ kan leda till att fukt bildas i väggar/golv när för mycket vatten rinner in i konstruktionen under socklarna.
Vi på Renoveragolv har flera olika metoder att skapa snygga uppvik utan att riva ut den gamla mattan för att lägga in en vinlylmatta med uppvik.
För de kunder som fortfarande önskar ha socklar och dörrfoder erbjuder vi Dölken Cuba flex life. En produkt bedömd av SundaHus med klass A.

Flera miljöfördelar:
  • HDMF beklädd med Polyblend som klarar av tuff miljö. Lägg därtill läppar som sluter tätt mot golv och vägg.
  • Monteras med lim – vår personal slipper att borra i betong eller slå i spikar i socklar.
  • Snabb och snygg montering
  • Klorinfri

Antibakteriella lister

Speciellt för sjukhus, vårdhem, daghem eller offentliga utrymmen, där människor är fokus, är hygien och hälsa särskilt viktiga. Tack vare den senaste tekniken med en ny materialkomposition som också skyddar mot bakterier kan vi erbjuda det perfekta tillskottet till antimikrobiella golvbeläggningar – det antimikrobiella skiktet från Döllken Profiles. Våra sockellister har testats enligt ISO22196: 2011 och har Biomaster-certifiering

Vi kan golv och socklar, ring oss eller sänd ett mail med de frågor ni har.