Renoveragolv – en resa i förändring

I en tid där vi behöver uppmärksamma och tänka om kring jordens resurser såg vi det som ett tillfälle att arbeta in ett mer hållbart alternativ till ett traditionellt golvbyte. Vi kom tidigt i kontakt med tyska Dr. Schutz som utvecklat marknadsledande produkter och lösningar för att rädda golv. Efter 8 år och 120.000 kvm golv senare beslöt sig Renoveragolv för att även arbeta med svenskproducerade lacker. Vi kan fortsätta att renovera golv med samma toppkvalité som innan, med mindre klimatpåverkan för våra svenska kunder.

Vi erbjuder ett brett utbud av PUR-lösningar för befintliga golvytor som ger ett slitstarkt och långvarigt skydd på alla sorters golv. Tack vare ytrenovering förstärks PVC, linoleum, laminat och trägolv och behåller sitt ursprungliga utseende – även efter många års användning.

Ett renoverat golv förbättrar även inomhusmiljön och kvalitén för alla som vistas i lokalerna. Med våra lösningar kan man dessutom vara kreativ och designa om golvet utan att behöva byta det. Nytt uttryck, färg, logotyp, lack eller olja, det finns en ocean av designmöjligheter. Vi tror på en hållbar framtid!

Renoveragolv erbjuder Pur renoveringar för offentlig sektor och företag i hela Sverige. Alla våra duktiga medarbetare som tar hand om golven hos våra kunder är utbildade inom golvrenovering av halvhårda golv. Efter en utbildning krävs det tre godkända projekt innan anställd eller partner självständigt får renovera golv. Vi inspekterar alltid de befintliga golven noga innan vi renoverar och förbereder en tidsplan som säkerställer att arbetet sker med minsta inverkan på verksamheten som möjligt.
Tillsammans med våra kunder räddar vi golv.