Renoveragolv – från Tyskland till Sverige.

I en tid där vi behöver uppmärksamma och tänka om kring jordens resurser såg vi det som ett tillfälle att arbeta in ett mer hållbart alternativ till ett traditionellt golvbyte. Vi kom i kontakt med tyska Dr. Schutz som utvecklat marknadsledande produkter och lösningar för att ”rädda golv”. Sedan 2016 har Renoveragolv AB restaurerat över 120.000 kvm golv i samarbete med Dr. Schutz och sedan 2018 är vi deras enda avtalade partner i Sverige. Tillsammans har vi PUR-renoverat över 55 miljoner kvm golv. Vårt samarbete växer och gemensamt lanserar vi unika golv lösningar för olika branscher.

Vi erbjuder ett brett utbud av PUR-lösningar för befintliga golvytor som ger ett slitstarkt och långvarigt skydd på alla sorters golv. Tack vare ytrenovering förstärks PVC, linoleum, laminat och trägolv och behåller sitt ursprungliga utseende – även efter många års användning.

Att renovera golvet istället för att byta ut det är inte bara tidsbesparande och kostnadseffektivt, det förbättrar även inomhusmiljön och kvalitén för alla som vistas i lokalerna. Med våra lösningar kan man dessutom vara kreativ och designa om golvet utan att behöva byta det. Nytt uttryck, färg, logotyp, lack eller olja, det finns en ocean av designmöjligheter med Dr. Schutz PU-golv. Vi tror på en hållbar framtid!

Renoveragolv erbjuder Pur renoveringar för offentlig sektor och företag i hela Sverige. Alla våra medarbetare som tar hand om golven hos våra kunder är utbildade inom Dr Schutz metoder. Vi inspekterar alltid de befintliga golven noga innan vi renoverar och förbereder en tidsplan som säkerställer att arbetet sker med minsta inverkan på verksamheten som möjligt.
Tillsammans med våra kunder räddar vi golv!